Ara publicar és fàcil: Serveis editorials CPL

  • Qualsevol ocasió és bona per publicar un llibre

L’aniversari de la parròquia, d’un grup, de la comunitat o de la congregació; la biografia o les memòries d’una persona rellevant, un esdeveniment col·lectiu; una repassada a la història local, una publicació de benvinguda, el catàleg d’una exposició temporal, la memòria anual, la recopilació del treball realitzat al llarg dels anys, o el model d’agenda que millor s’adapta a la necessitat de l’escola; la presentació de la tesina o de la tesi, la renovació d’un butlletí o una revista…

Són moltes i molt diverses les ocasions per escriure un llibre o per dissenyar i editar un material personalitzat. Les noves tecnologies posen a l’abast de tothom, a un preu assequible, l’edició de llibres i materials de qualitat, amb abundant material gràfic, sigui quin sigui el nombre d’exemplars.

  • ¿Què és una publicació d’encàrrec?

Els treballs editorials d’encàrrec són feines, generalment al marge del catàleg de l’editorial, la qual ofereix el prestigi del seu segell editorial (ISBN, ISSN) i la seva provada capacitat professional i que permeten una personalització adaptada a les necessitats de cada client.

Els Serveis editorials CPL volen ser un servei integral, àgil i molt econòmic per als autors, parròquies, congregacions religioses i institucions que busquen fer una publicació, periòdica o esporàdica, de qualitat i no disposen de mitjans editorials.

  • L’experiència editorial del CPL…

El Centre de Pastoral Litúrgica ofereix la seva dilatada experiència editorial, al llarg de més de 50 anys, per fer realitat tota mena de publicacions:

  • Assessorament professional per a tota classe de projectes editorials: llibres, revistes, butlletins i feines d’encàrrec.
  • Gestió administrativa dels segells editorials: ISBN, ISSN, Dipòsit legal… per garantir una bona distribució, també en biblioteques.
  • Realització de tota mena de feines d’edició i comunicació, en totes les seves fases: elaboració del prototip, correcció, tractament d’originals, disseny gràfic, maquetació, correcció de proves, disseny de la coberta…
  • Gestió de la impressió i enquadernació.
  • … al vostre servei

No dubteu a consultar amb nosaltres per demanar ajut, assessorament o un pressupost, sense cap compromís. Truqueu-nos al 933 022 235 o escriviu-nos al correu cpl@cpl.es.